Digitālā Mārketinga Aģentūra

Ja vēlaties iegūt maksimālu atdevi no interneta reklāmā ieguldītās naudas, ir nepieciešams piesaistīt pieredzējušus un prasmīgus Interneta Mārketinga speciālistus, un šeit mēs varam Jums palīdzēt!

Nepieciešami jauni klienti?

Pārbaudiet jūsu esošo reklāmu līmeni

Mēs bezmaksas izpētīsim jūsu interneta reklāmas kampaņas 

un sniegsim bezmaksas konsultāciju par nepieciešamajiem uzlabojumiem.

    Kāpēc izvēlēties Omarketing

    Mūsu digitālā mārketinga aģentūra darbojās nozarē jau no 2013. gada un

    mēs palīdzēsim Jums sasniegt visambiciozākos mērķus.

    Konversijas

    Klikšķi un parādības nav veiksmīgas kampaņas svarīgākie rādītāji. Mēs palīdzēsim Jums sasniegt reālus biznesa mērķus - pirkumus, pieteikumus, reģistrācijas u.c.

    Elastīga sadarbība

    Daudzas aģentūras sola brīnumus, bet atslābst, tiklīdz kā līgums ir parakstīts. Mēs piedāvājam strādāt bez striktām līgumsaistībām - turpiniet sadarbību tikai, kamēr esat ar to apmierināti.

    Komunikācija

    Mēs centīsimies izskaidrot sarežģītas lietas pēc iespējas vienkāršāk, lai Jūs vienmēr būtu lietas kursā par to, kas notiek Jūsu reklāmas kampaņās.

    Pieredze

    Ar Jūsu projektu strādās vairāki cilvēki, tajā skaitā speciālisti ar vairāk kā 10 gadu pieredzi. Darbojamies pēc īpaši izstrādātas Omarketing vairāku soļu stratēģijas.

    Kopējā stratēģija

    Ar labu reklāmu vien nepietiek - tādēļ sniegsim bezmaksas ieteikumus par Jūsu produktu/pakalpojumu, mājas lapu, pirkšanas procesu, pieteikumu pārvēršanu klientos, konkurentiem u.c.

    Komandas darbs

    Jūs esat savas nozares eksperts, savukārt mēs pārzinam mārketingu un esam ieguvuši Google Partner statusu. Ja strādāsim kopā un viens otru uzklausīsim, tad labi rezultāti ir garantēti.

    Analītika

    Mūsu pakalpojumā ir iekļauta Google Analytics un Google Tag Manager konfigurācija, kā arī Jūsu mājas lapas apmeklētāju uzvedības analīze.

    Rezultātu atskaites

    Jūs varēsiet izsekot sava ieguldījuma atdevei. Un mūsu pieredzējušie speciālisti izmantos šos datus, lai optimizētu reklāmas kampaņas.

    Uz ko mēs specializējamies

    SIA Omarketing komanda sapulcē
    Google/YouTube
    95%
    Facebook/Instagram
    90%
    Web-izstrāde
    85%
    SEO
    80%
    Apmācības
    75%

    Atsauksmes

    Ko par mums saka mūsu klienti?

    hepsor logo

    Elīna Ozola
    "Hepsor" nekustamie īpašumi

    Esam gandarīti, ka izvēlējāmies tieši “Omarketing” par sadarbības partneri digitālā satura veidošanai un publicēšanai. Rūpīga attieksme pret klientu un ieinteresētība palīdzēt vislabāk varētu raksturot mūsu sadarbību. Paldies!”

    altero logo

    Artūrs Kostins
    altero.lv

    Mūsu bizness balstās uz datu analīzi, matemātiskiem aprēķiniem un klientu uzvedības izpēti – esam prasīgs klients. "Omarketing" nodrošina mūs ar sistemātiskiem pārskatiem un veic nepārtrauktus uzlabojumus klientu piesaistē. Uzņēmuma darbinieki ir tendēti uz rezultātu.

    otrapuse logo

    Valda Eglīte
    Iepazīšanās portāls "otrapuse.lv"

    Ar “Omarketing” sadarbība un komunikācija ir viegla. Vienmēr ātra reaģēšana un atsaucība dažādās situācijās. Augsti novērtēju individuālu pieeju, lai palīdzētu sasniegt mūsu uzņēmuma mērķus, kā arī saņemam ierosinājumus tālākai attīstībai un rezultātu uzlabošanai.

    Kontakti

    Favicon attēls | Digitālā Mārketinga Aģentūra | SIA Omarketing

    Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai omarketing.lv. Uzzināt vairāk